Οδηγίες χρήσης

Οδηγίες για προπονητές

Για τη σύνδεση στο σύστημα, απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού. Μεταβείτε στη φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων σας για τη δημιουργία του λογαριασμού σας, πατώντας εδώ

Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό σας μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα πατώντας εδώ

Αφού συνδεθείτε επιτυχώς, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία του προφίλ σας, τα οποία είναι:

  • Όνομα Πατρός
  • Ημερομηνία Γέννησης
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας

Αφού συμπληρώσετε και αποθηκεύσετε τα υποχρεωτικά στοιχεία του προφίλ σας, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας από όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε ότι πληροφορίες έχετε καταχωρήσει.

Για την εμφάνισή σας σε αναζητήσεις προπονητών, πρέπει να καταχωρήσετε τη διαθεσιμότητά σας ως προς τις κατηγορίες ομάδων και ειδικοτήτων για τις οποίες σας ενδιαφέρει να εργαστείτε. Μπορείτε να καταχωρήσετε πολλαπλές κατηγορίες και ειδικότητες πατώντας το πλήκτρο ctrl και επιλέγοντας τις αντίστοιχες κατηγορίες και ειδικότητες που επιθυμείτε.

Οδηγίες για Σωματεία

Για την αναζήτηση προπονητών με φίλτρα και τη δυνατότητα προβολής του προφίλ κάθε προπονητή απαιτείται η σύνδεση στο λογαριασμό σας.

Συνδεθείτε πατώντας εδώ, με τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί από το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά.

Αν δε σας έχουν δοθεί στοιχεία πρόσβασης username και password, επικοινωνήστε με το piraeus_teams@coachmarket.gr αναφέροντας τα παρακάτω στοιχεία.

  • Ονοματεπώνυμο υπευθύνου σωματείου
  • Ονομασία σωματείου και έτος ίδρυσης
  • email υπευθύνου σωματείου

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε απεριόριστες αναζητήσεις προπονητών. Βλέποντας τα αποτελέσματα αναζήτησης και τη λίστα των διαθέσιμων προπονητών, τότε πατώντας το κουμπί Προφίλ του προπονητή που σας ενδιαφέρει, μεταφέρεστε στην προβολή του προφίλ του προπονητή.

Κατά την προβολή του προπονητή, αν έχετε καταχωρηθεί σε επαληθευμένο σωματείο, μπορείτε να δείτε τα προσωπικά του στοιχεία, το βιογραφικό του, αν το έχει καταχωρήσει, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του (Τηλέφωνο και email). Έχετε τη δυνατότητα κάνοντας κλικ στο κουμπί επικοινωνίας να στείλετε εύκολα email στον προπονητή.